Societatea noastra are ca obiect principal de activitate Tratarea si Acoperirea metalelor si va ofera servicii de vopsitorie, cum ar fi:

  1. Vopsitorie in camp electrostatic
  2. Protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide
  3. Finisarea lemnului in camp electrostatic( MDF)
  4. Sablarea reperelor de dimenisuni mici si medii

Oferim clientilor solutii de acoperire de o calitatea foarte buna si durabile in timp.

Experienta angajatilor nostri si echipamentele profesionale pe care le folosim ne permit sa finalizam cu rapiditate si precizie comenzile primite, la o calitate superioara. Fie ca este vorba de comenzi de piese unicat sau de serie, ne tratam clientii cu respect si comunicam cu acestia de la inceput pana ridicarea comenzii.

Inca un avantaj al companiei noastre este faptul ca avem 3 cuptoare de polimerizare( 1. Dimensiuni 2m x 2m x 1.5m 2. Dimensiuni 2m x 2.5m x 7m 3.Dimenisuni 2m x 2,5m x 4m) iar unele comenzi de piese standard le putem finaliza chiar si la 24h de la acceptarea ofertei de pret de catre client.

Suntem la curent cu toate trendurile in materie de servicii de vopsitorie, astfel va putem oferi vopsirea electrostatica a reperelor din metal, alumiu si chiar MDF. Dispunem de toate echipamentele necesare pentru a asigura o calitate superioara pentru piesele confectionate din materialele mai sus enumerate.

Va punem la dispozitie culori din toata gama RAL, pentru toate tipurile de vopsea existente (mate, lucioase, semilucioase, structurate) avand in stoc o mare varietate de vopsele, iar pentru celelalte termenul de aprovizionare este de 48 de ore.

Confectii Metalice

Va putem oferi pe langa serviciile de vopsitorie in camp electrostatic si servicii pentru crearea confectiilor metalice usoare. Putem realiza o gama variata de confectii si produse metalice din otel, in functie de cerintele pe care le aveti.

Ne puteti contacta AICI pentru servicii de vopsitorie in camp electrostatic dar si pentru crearea de confectii metalice perfecte pentru necesitatile dumneavoastra.

Scroll to Top