Protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide

Realizam o gama variata de tratamente de suprafata, protectii, vopsiri, acoperiri pentru diferite suprafete, cum ar fi: metal, lemn, ceramica etc.

Scopul tratamentelor suprafetelor poate fi multiplu: reconditionare de suprafata, reconditionare estetica( culori), anticoroziv, antioxidant, impermeabilizare etc.

La fel ca in cazul vopsirii in camp electrostatic, exista niste pasi care trebuie urmati pentru a realiza un tratament de suprafata eficient.

Spalarea si decapare sunt operatiuni care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatindu-le pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare se inlatura grasimile de pe suprafetele ce se vor protejate pentru a putea aplica stratul de protectie. Prin aplicarea stratului de protectie, suprafata va fi protejata de patare sau zgarieturi iremediabile.

Decaparea se face cu ajutorul solutiilor profesionale concentrate si a masinii monodisc. Se aplica decapantul pe suprafata, se lasa sa actioneaze si apoi se freaca suprafata dorita cu masina monodisc ulterior aspirandu-se solutia. La sfarsit se clateste cu apa din abundenta.

Dupa ce suprafata a fost decapata si uscata se poate aplica, in functie de nevoi, stratul protector( de reconditionare estetica, anticoroziv, antioxidant, pentru impermeabilizare etc.).

Protectia se aplica in doua straturi, pentru o durabilitate mai mare in timp si pentru acoperirea eventualelor defecte ale sprafetei. In functie de produsul utilizat, suprafata devine lucioasa sau mata si va avea un efectul dorit.

Scroll to Top